Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
497

1 op 1 traject

1:1 Traject

Stapje
voor stapje

Wat ontzettend stoer en moedig van je om hulp in te schakelen. Ik snap dat het best een drempel is om een afspraak te maken. Jezelf open te stellen, toegeven en je kwetsbaar opstellen. Uiteindelijk is het toegeven dat je ergens mee worstelt al een begin. Het begin van een verandering! 
Zoals ik altijd zeg: De situatie kan je niet veranderen maar jou handelen op de situatie wel. Dat is ons doel, JOUW doel. We gaan kijken waar jij tegen aan loopt en dat gaan we met beide handen aanpakken. Ik wil weten hoe jij denkt, reageert en door pakt. Door middel van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording van jezelf en je handelen kunnen we aan de slag. Je moet aan de bak… 😉  
Maar ik sta je bij en begeleid je hierbij. Ik heb er zin in want ik weet… het komt goed!

 

01

Jouw huidige situatie en jouw ideale situatie 

02

Gedachten, gevoelens en overtuigingen

03

Grenzen durven aangeven

04

Gesprek

Balans opzoeken

05

Gesprek

Kritiek triggers

06

Gesprek

Routine, planning en gewoontes

Heb je vragen?

Neem met mij contact op

Tijdens het 1 op 1 traject heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Wil je dat ik met je mee kijk naar een bepaalde situaties, mijn visie horen of heb je motivatie nodig? Weet dat je altijd contact met mij op kan nemen. Tijdens het coaching traject zullen we online met elkaar spreken. Er zijn verschillende vormen mogelijk maar hieronder lees je waar mijn voorkeur naar uit gaat. Mocht je anders willen, kan je dat altijd aan mij aangeven.  

Binnen 24 uur kan je van mij antwoord verwachten via whatsapp of mail.

Telefoon

Stuur mij een WhatsApp naar 06-13117488. Met dit nummer videobellen we ook via WhatsApp.
"Wie de herfst niet toelaat, komt nooit tot een lente.”
Paul de Blot
1:1 coaching